Project Toilet verbouwen in Apeldoorn

Met mijn klusbedrijf heb ik bij een klant in Apeldoorn een leuk toilet mogen verbouwen. Enkele foto's, waaronder het eindresultaat, zijn hieronder te zien.

Het was geen standaard verbouwing, want de afvoerleidingen moesten worden verlegd en aangepast. Nadat dit gedaan was kon het opbouwen van het nieuwe toilet beginnen. Uiteindelijk is het een hangend toilet geworden, waarin ik ook nog een verlaagd plafond heb aangebracht en afgewerkt (het schilderwerk wordt door de klant uitgevoerd).

Het verbouwen van het toilet als deze is een opdracht wat ik graag uitvoer voor klanten. Elke verbouwing is weer anders, waardoor ik mijn kwaliteiten als veelzijdig vakman goed in kan zetten.

Zijn er bij u ook wensen voor het verbouwen van een toilet, of heeft u hele andere klussen liggen die nog uitgevoerd moeten worden? De Klussenier Roy Mulling, klusbedrijf in Apeldoorn, is van alle markten thuis en komt graag bij u langs om de wensen en behoeften door te spreken.
Contact opnemen kan door op de knop 'offerte aanvragen' te klikken. Ik zal snel contact met u opnemen om een afspraak te maken.
De Klussenier Roy Mulling
De Klussenier Roy Mulling

Kruizemuntstraat 1033
7322 MS Apeldoorn

Dien uw offerte-aanvraag in   

055 522 48 22
06 4466 2327
roymulling@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 71342710

Foto's van dit project

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Wist u dat... klanten beoordelen mijn vakmanschap en klantvriendelijkheid:
55 klanten hebben mijn vakmanschap en klantvriendelijkheid beoordeeld met maar liefst een 9,1.
 
Loading...